16/9/08

TOTS ELS INSTITUTS ALZIRENYS INICIEN EL CURS AMB LA VISITA DE LES AUTORITATS

• L'alcaldessa d'Alzira assistix a l'inici de les classes en el Luis Súñer com a primer Centre Integrat de Formació Professional de la Comunitat Valenciana
• La regidora d'Educació visita als alumnes del nou institut de Tulell Tots els centres d'Educació Secundària d'Alzira inicien hui el curs escolar 2008-09 amb la visita de les autoritats municipals.
La primera autoritat municipal, Elena Bastidas, ha assistit hui a l'inici de les classes dels alumnes de l'institut Luis Súñer que enguany s'estrena com a Centre Integrat de Formació Professional, convertint-se en pioner a la Comunitat Valenciana.L'alcaldessa d'Alzira, Elena Bastidas, ha destacat: “Encara que a hores d'ara hi ha 14 centres d'estes característiques, per a mi com a alcaldessa i alzirenya, és una satisfacció que el Luis Suñer fora el primer a ser anomenat Centre Integrat de Formació Professional, convertint-se en un referent per a Alzira i tota la comarca de la Ribera”. La màxima autoritat municipal ha afegit: “Des de l'Ajuntament d'Alzira continuarem treballant pels nostres escolars. Tant en este institut, com en el Parra i en el ReI a Jaume s'estan realitzant millores, i amb l'obertura del nou institut de Tulell, es cobrixen totes les necessitats educatives. No obstant, continuarem treballant braç a braç amb la Conselleria adherint-nos a totes les subvencions que siguen possibles”.Recordem que l'objectiu dels centres integrats és que siguen instruments avantguardistes en matèria de qualificacions professionals i que redunden en la millora de la competitivitat que el sector productiu necessita. Els centres integrats constituïxen una aposta de futur que incrementarà l'oferta formativa qualitativament i quantitativament de manera notable.Uns dels principals avantatges que reporta a este municipi comptar amb una Centre Integrat de FP és a partir d'ara ja no s'impartix tan sols formació inicial per a jóvens com es feia fins al moment en l'institut Luis Súñer, sinó que també comprén la formació contínua per a les persones ja inserides en l'entorn laboral, és a dir, tant per als treballadors que estan en actiu i volen seguir formant-se contínuament per a millorar en el seu treball, com per a les persones que s'han quedat sense ocupació i desitgen preparar-se per a trobar treball.D'altra banda, la regidora d'Educació, Anabel Júarez, ha assistit a l'inici de curs del nou institut de Tulell. Un nou edifici que disposa de 16 unitats de Secundària Obligatòria, 6 unitats de Batxillerat, cafeteria, Joc de Pilota Valenciana i vivenda per al conserge. L'institut de Tulell junt amb el col·legi número 9 de la zona dels Basses són les dos grans infraestructures educatives que s'inauguren a Alzira este curs escolar 2008-09.A més, també han rebut la visita de dos membres de la corporació Municipal els altres dos instituts d'Educació Secundària que existixen en la ciutat. D'una banda, el regidor de Policia i Ocupació, José Luis Palacios, ha visitat l'institut ReI a Jaume i, d'altra banda, la regidor de Servicis Públics, Lola Ortega, ha assistit a l'inici de les classes de l'institut José Mª Parra.

No hay comentarios: