14/2/08

Programa d’activitats «història, llibres i tradició a Alzira»


CACAU / TERTÚLIA: «QUÈ ESCRIUEN I QUÈ LLIGEN ELS NOSTRES XIQUETS I XIQUETES» I ALTRES ACTIVITATS

Casa de la Cultura d’Alzira

Programa d’activitats
Divendres 15 / Saló Àrab del Cercle Alzireny
18.30 h. «Què escriuen i què lligen els nostres xiquets i xiquetes», cacau/tertúlia a càrrec d’Adrià Cerdà Fontana, Julio Cano Bernet, Salvador Osca de la Merced i Elena Comes Pelufo, guanyadors i finalistes en diverses convocatòries de premis literaris infantils a Alzira. En l’acte participaran, a més, la Fallera Major Infantil d’Alzira, Carla Esparza Soler, la Fallera Major Infantil de la Plaça la Malva, Núria Casasús Torremocha, i el President Infantil de la Falla Malva, Jaime Bohigues Valls.
Dissabte 16
19.30 h. «Deliris escènics», concert de música i poesia, a càrrec del grup Burrera Comprimida, dirigit per Salvador Bolufer, guanyador del primer Premi Malva al millor poema satíric. L’actuació és una barreja de recital poètic satíric, humor valencià genuí i actuacions còmiques, amb l’acompanyament a la guitarra de Cristina Martí.
Diumenge 17
19.00 h. Representació teatral de l’obra Perill a la mar, d’Enric Lluch a càrrec del grup teatral infantil de la Falla Malva dirigit per M. Ángeles Castillo i presentació de la guia didàctica L’aigua i el mar: un tresor per a tots, patrocinada per la regidoria d’Educació i elaborada per a treballar el tema de les falles, el teatre i l’ecologia a l’escola.

No hay comentarios: